Συμμετοχή της ΘΣΕΚ στο 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά φούτσαλ στη μνήμη του μικρού Ελευθέριου

Συμμετοχή της ΘΣΕΚ στο 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά φούτσαλ στη μνήμη του μικρού Ελευθέριου

Την Κυριακή 21 Aπριλίου 2024 η ΘΣΕΚ συμμετείχε στο 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Φούτσαλ, που διοργανώθηκε στη μνήμη του μικρού Ελευθέριου, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα, στις 28 εβδομάδες, και δυστυχώς κατάφερε να ζήσει μόνο για πέντε μέρες. Τη ΘΣΕΚ εκπροσώπησε η ομάδα φούτσαλ της Σχολής, η οποία αποτελείτο από τους: Ραφαήλ Σώζο, Ανδρέα Τζιηρκαλλή, Ροδόθεο Κουλουντή, Νικόλα Άκελ, Ανδρέα Χρυσάνθου και Εφραίμ Χατζηκώστα. Τον συντονισμό της ομάδας ανέλαβε ο μεταπτυχιακός φοιτητής της Σχολής και μέλος του Διοικητικού Προσωπικού Μάριος Ασσιώτης.

Όλα τα έσοδα από το Τουρνουά θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού αξίας €1500, με σκοπό να υποστηριχθεί το έργο του συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η ΘΣΕΚ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους γονείς του μικρού Ελευθέριου, Άντρια και Μάριο, για την όλη διοργάνωση, με την ευχή ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της κοινότητας της ΘΣΕΚ, που ενεπλάκησαν ενεργά στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά αλλά και σε όλες τις ομάδες που αφιέρωσαν την Κυριακή τους, για να δείξουν έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη τους και να συμβάλουν σύσσωμες για έναν καλό σκοπό. Τέλος, ένα μεγάλο “μπράβο” στον τριτοετή φοιτητή της ΘΣΕΚ Εφραίμ Χατζηκώστα, ο οποίος, πέρα από τη συμμετοχή του στην ομάδα φούτσαλ της ΘΣΕΚ, έγραψε και κάποιους στίχους για τον μικρό μαχητή Ελευθέριο.