Συμμετοχή της Αναπλ. Καθηγήτριας Όλγας Σολομώντος-Κουντούρη στο Συνέδριο ISSBD

Συμμετοχή της Αναπλ. Καθηγήτριας Όλγας Σολομώντος-Κουντούρη στο Συνέδριο ISSBD

Από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε το 26ο Διεθνές Συνέδριο του International Society for the Study of Behavioural Development (ISSBD) στη Ρόδο. Η Αναπλ. Καθηγήτρια Όλγα Σολομώντος-Κουντούρη παρουσίασε την 21η Ιουνίου 2022, εργασία σε αφίσα με θέμα «The relation among possible selves, identity dimensions and anxiety/depression in adolescence». Συσσυγγραφείς στο έργο ήταν η Λουίζα Μιχαήλ, ο Κωνσταντίνος Τσαγκαρίδης και η Αγγελική Λεονταρή.

Η κ. Όλγα Σολομώντος-Κουντούρη είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κύριους ομιλητές, προσκεκλημένα συμπόσια και επιλεγμένα συμπόσια που αφορούσαν τις πιο πρόσφατες έρευνες και αξιολογημένες εφαρμογές στην Αναπτυξιακή Συμπεριφοριστική Ψυχολογία. Κατοχύρωσε, επίσης, υπάρχουσα δικτύωση και ανέπτυξε καινούριες γνωριμίες, οι οποίες θα φέρουν συνεργασίες στη Θ.Σ.Ε.Κ. Είχε δε την ευκαιρία να συζητήσει την προετοιμασία της  πρότασης για διοργάνωση του συνεδρίου του EARA με μέλη της επιτροπής του EARA και μέλη της διοργανωτικής επιτροπής του EARA 2022 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι η Δρ Όλγα Σολομώντος-Κουντούρη ήταν μέλος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου και εργάστηκε πριν το συνέδριο για την ανασκόπηση αριθμού περιλήψεων που υποβλήθηκαν για παρουσίαση, σχετικών του γνωστικού της αντικειμένου.

https://www.issbd2022.org/

Committees – ISSBD 2022