16-17-18 Οκτωβρίου 2020, Συνέδριο: “O Άγιος Νεόφυτος ο Έγκλειστος: 800 χρόνια από την κοίμηση του”, Πρόσκληση.

16-17-18 Οκτωβρίου 2020, Συνέδριο: “O Άγιος Νεόφυτος ο Έγκλειστος: 800 χρόνια από την κοίμηση του”, Πρόσκληση.

Η Ιερά Βασιλική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου και η Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου συνδιοργανώνουν Συνέδριο, υπό την αιγίδα της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β´, με θέμα: «Ο Άγιος Νεόφυτος ο Έγκλειστος: 800 χρόνια από την κοίμησή του». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 16 – 18 Οκτωβρίου 2020 στο ξενοδοχείο St George (Χλώρακα-Πάφος) και στην Ιερά Μονή Αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου.

Βάσει των προληπτικών μέτρων που προνοούνται στο τελευταίο σχετικό διάταγμα, αναφορικά με την πανδημική νόσο COVID-19 και τα τετραγωνικά μέτρα της αίθουσας, οι σύνεδροι και οι ομιλητές δεν μπορούν να υπερβαίνουν τους 130. Κατά συνέπεια, ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων για συμμετοχή στο συνέδριο είναι περιορισμένος και για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας δήλωσης στις αιτήσεις για την εξασφάλιση θέσης.

Διαμονή και σίτιση στο ξενοδοχείο του συνεδρίου

Διαμονή
70€ το δίκλινο για ένα βράδυ, με πρόγευμα, με απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο
52.50€ το δίκλινο για δύο ή περισσότερα βράδια, με πρόγευμα, με κράτηση μέσω της Θ.Σ.Ε.Κ.

Για να εξασφαλίσει κάποιος τη μειωμένη τιμή των 52.50€ πρέπει να προσκομίσει κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο ταυτότητα και λογαριασμό τηλεφώνου, ηλεκτρικού ή νερού, στον οποίο να αποδεικνύεται η διαμονή του στην Κύπρο.

Σίτιση (γεύμα και δείπνο)
20€ το άτομο, την ημέρα, με κράτηση μέσω της Θ.Σ.Ε.Κ.

Την Κυριακή το μεσημέρι η Ιερά Μονή Αγίου Νεοφύτου θα δεξιωθεί όλους τους συνέδρους και τους επισήμους στο ξενοδοχείο St George. Επομένως το γεύμα της Κυριακής θα προσφερθεί δωρεάν για όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους που θα δηλώσουν συμμετοχή στο γεύμα.

Δήλωση συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου στο τηλέφωνο 22 443066 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@theo.ac.cy   το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 ενημερώνοντας:

1. Για τις μέρες που προτίθενται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο (16, 17, 18 Οκτωβρίου)
2. Εάν προτίθενται να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο St George και ποιες μέρες (15, 16, 17 Οκτωβρίου).
3. Εάν προτίθενται να γευματίσουν ή να δειπνήσουν (ή και τα δύο) στο ξενοδοχείο και ποιες μέρες (16, 17, 18 Οκτωβρίου).

Πρόσκληση Συνεδρίου Αγίου Νεοφύτου 2020.docx