Παρουσιάσεις Πρακτικής Άσκησης των δευτεροετών Μεταπτυχιακών φοιτητών του Π. Σ. “Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα”  

Παρουσιάσεις Πρακτικής Άσκησης των δευτεροετών Μεταπτυχιακών φοιτητών του Π. Σ. “Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα”  

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα  05/10/2020 οι παρουσιάσεις της Πρακτικής Άσκησης των δευτεροετών Μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών του Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα», στη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου.

Η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, κ. Όλγα Σολομώντος-Κουντούρη, έκανε την εισαγωγή παραθέτοντας τα κύρια σημεία που αφορούν την Πρακτική Άσκηση του Προγράμματος και τόνισε τα οφέλη που αποκομίζουν οι φοιτητές/τριες μέσα από αυτήν. Ακολούθως έδωσε τον λόγο στους φοιτητές για τις παρουσιάσεις της εμπειρίας της Πρακτικής Άσκησης.

Οι φοιτητές/τριες οι οποίοι παρουσίασαν ήταν οι:

Πατήρ Ιορδάνης Ιορδάνου, με θέμα «Ποιμαντική Πένθους»,

Λουίζα Μιχαήλ και Ιωάννα Μαρουλλή, με θέμα «Συμβουλευτική εν καιρώ Πανδημίας»,

Τάσος Τραττονικόλας, με θέμα «Προαγωγή της Ψυχικής Ευεξίας και Κινηματογραφοθεραπεία».

Στις παρουσιάσεις συμμετείχαν (δια ζώσης και διαδικτυακά) το Ακαδημαϊκό προσωπικό της Θ.Σ.Ε.Κ., ανάμεσά τους και οι επόπτες της Πρακτικής Άσκησης του κάθε φοιτητή, πρωτοετείς και δευτεροετείς μεταπτυχιακοί φοιτητές και προπτυχιακοί φοιτητές.