Παρουσιάσεις Πρακτικής Άσκησης των δευτεροετών Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Π.Σ. “Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα”

Παρουσιάσεις Πρακτικής Άσκησης των δευτεροετών Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Π.Σ. “Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα”

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  19 Oκτωβρίου 2020 στη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου το δεύτερο μέρος των παρουσιάσεων της Πρακτικής Άσκησης των δευτεροετών φοιτητών/τριών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα».

Η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, κ. Όλγα Σολομώντος-Κουντούρη, αφού έκανε μία σύντομη εισαγωγή σε συνέχεια των προηγούμενων παρουσιάσεων, απηύθυνε τον λόγο στους φοιτητές για τις παρουσιάσεις των εμπειριών τους στο πλαίσιο της Πρακτικής τους Άσκησης.

Οι φοιτητές/τριες οι οποίοι παρουσίασαν ήταν οι:

Πατήρ Ιωάννης Σπανός, με θέμα «Κρατούμενοι και Ορθόδοξη Χριστιανική Διδασκαλία: Σειρά Διαλέξεων στο Τμήμα Φυλακών Κύπρου»,

Χριστίνα Σκορδή, με θέμα «Βοήθεια για την καλύτερη οργάνωση και εργαστήρια ενδυνάμωσης του γυναικείου Σωματείου Ιδαλιάδες»,

Δημήτρης Δυμιώτης, με θέμα «Περιγραφή Οργάνωσης και Βιωματική Εμπλοκή στις Δραστηριότητες της Κεντρικής Υπηρεσίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού (ΚΥΚΑΤ)».

Στις παρουσιάσεις συμμετείχαν (δια ζώσης και διαδικτυακά) το Ακαδημαϊκό προσωπικό της Θ.Σ.Ε.Κ., ανάμεσά τους και οι επόπτες της Πρακτικής Άσκησης του κάθε φοιτητή, πρωτοετείς και δευτεροετείς μεταπτυχιακοί φοιτητές.