Επίσκεψη φοιτητών της Θ.Σ.Ε.Κ. στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας

Επίσκεψη φοιτητών της Θ.Σ.Ε.Κ. στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας

Την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. επισκέφθηκαν το Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας και ψυχαγώγησαν τους φιλοξενούμενους του Κέντρου με παραδοσιακά ελληνικά και κυπριακά τραγούδια, συνοδεία πιάνου. Μεταξύ άλλων, οι φοιτητές τραγούδησαν a cappella το κυπριακό παροδοσιακό τραγούδι “Το Γιασεμίν” και προσέφεραν στους φιλοξενούμενους του Κέντρου ένα κυπριακό γιασεμί, για να το φυτέψουν στον κήπο τους, σύμβολο της σχέσης που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στη Θ.Σ.Ε.Κ. και στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας. Οι φοιτητές τραγούδησαν, επίσης, κατά παραγγελία το τραγούδι “Η δική μου η πατρίδα”, ενώ στο τέλος η “ψυχή” της ομάδας, ο τριτοετής φοιτητής Θεολογίας Γιώργος Καλλονάς (πτυχιούχος μουσικός) έπαιξε στο βιολί το τραγούδι “Άστα τα μαλλάκια σου”, ειδικά αφιερωμένο στον κ. Χρίστο, έναν από τους φιλοξενούμενους του Κέντρου, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν βιολιστής στην Αγγλία.

Θερμές ευχαριστίες στη Διευθύντρια του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας και στο λοιπό προσωπικό, όπως επίσης και στα άτομα τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στο Κέντρο, τα οποία, όπως πάντα, υποδέχθηκαν τους φοιτητές με ανοικτές αγκάλες και πλατιά χαμόγελα. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που είχαμε την ευκαιρία, μετά την παρέλευση πολλών μηνών, να επισκεφθούμε διά ζώσης το Πολυδύναμο Κέντρο και να περάσουμε λίγες αλλά ουσιαστικές στιγμές εκεί. 

Το βίντεο από την επίσκεψη των φοιτητών έχει αναρτηθεί στο facebook της Σχολής και είναι προσβάσιμο μέσω του πιο κάτω συνδέσμου.

Bίντεο