Εντέκατη διαδικτυακή συνάντηση με τους εταίρους για το πρόγραμμα RECOMMIT

Εντέκατη διαδικτυακή συνάντηση με τους εταίρους για το πρόγραμμα RECOMMIT

Την Τρίτη 06/02/2024 και ώρα 12:00-13:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εντέκατη διαδικτυακή συνάντηση όλων των εταίρων για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα RECOMMIT. Συγκεκριμένα ήταν παρόντες μέλη από τους οργανισμούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (Από Κύπρο: 3 από τη Θ.Σ.Ε.Κ., 1 από το UCLan, από  Ρουμανία: 1 από το Πανεπιστήμιο της Οράτιας, από Ισπανία: 1 από την εταιρεία Associacio Social Andromines).

Η διαδικτυακή συνάντηση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από την Δρ Όλγα Σολομώντος-Κουντούρη. Ακολούθως η Δρ Βασιλική Χριστοδούλου παρότρυνε όλους να διαβάσουν το βιβλιαράκι οδηγιών για το VR και στη συνέχεια να το δοκιμάσουν για να φανεί αν υπάρχουν απορίες ή αν θα βρεθούν κάποια λάθη για να μπορούν να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές/διορθώσεις μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2024. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι το Trainer the Trainer Manual είναι στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του. Οι εταίροι αναθεώρησαν τις ερωτήσεις για τα ερωτηματολόγια που θα πρέπει να απαντήσουν οι κρατούμενοι στο πρώτο μάθημα, στο μάθημα επανάληψης και στο τελευταίο μάθημα.

Κλείνοντας, οι εταίροι αποφάσισαν να βάλουν το δεύτερο μέρος του Train the Trainer Event στις 15/03/2024 και ώρα 10:00-15:00 διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής Microsoft Teams, εκτός και αν υπάρξει κάποια αλλαγή στην πορεία.

Οι εταίροι έκλεισαν το επόμενο τους διαδικτυακό ραντεβού για την Παρασκευή 15/03/2024 και ώρα 13:00-13:30.