Διαδικτυακή Συνάντηση Γνωριμίας για τα Προγράμματα της Θεολογικής Σχολής Εκκλησίας Κύπρου

Διαδικτυακή Συνάντηση Γνωριμίας για τα Προγράμματα της Θεολογικής Σχολής Εκκλησίας Κύπρου

Σας απευθύνουμε πρόσκληση στη Διαδικτυακή Συνάντηση Γνωριμίας της Θεολογικής Σχολής Εκκλησίας Κύπρου στην οποία θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις ευκαιρίες φοίτησης και υποτροφιών στα πλαίσια του προσφερόμενου Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Θεολογία» (240 ECTS – 4 έτη) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα» (120 ECTS – 2 έτη). Η συνάντηση θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00 μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams (παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικές οδηγίες για τη σύνδεση).

Το Πρόγραμμα της Διαδικτυακής Συνάντησης Γνωριμίας είναι το ακόλουθο:

Για να συνδεθείτε άμεσα με την παρουσίαση, ακόμα κι αν δεν έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα MicrosoftTeams, μπορείτε να πατήσετε πάνω στο σύνδεσμο shorturl.at/jsHT7 την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα της παρουσίασης, και να διαλέξτε την επιλογή «Watch on the web». Στη συνέχεια, αν έχετε ήδη λογαριασμό στο MicrosoftTeams, μπορείτε να μπείτε με τα στοιχεία σας μέσα από την επιλογή «Login / Σύνδεση», ή, αν δεν έχετε λογαριασμό, μέσα από την επιλογή «Join anonymously / Συμμετοχή ανώνυμα». Για τεχνική υποστήριξη ή βοήθεια σχετικά με τη σύνδεση, μπορείτε να επικοινωνήσετε πριν ή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο (+357) 22 443055.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις για εισδοχή και στα δύο Προγράμματα Σπουδών της. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο (+357) 22 443066, να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@theo.ac.cy ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.theo.ac.cy.