2η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης της Θ.Σ.Ε.Κ. – Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη (Αθηένου) & Νηπιαγωγείο G. K. Little Angels (Λευκωσία)

2η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης της Θ.Σ.Ε.Κ. – Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη (Αθηένου) & Νηπιαγωγείο G. K. Little Angels (Λευκωσία)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 το πρωί διαδικτυακή συνάντηση των παιδιών του ιδιωτικού νηπιαγωγείου GKLittle Angels στη Λευκωσία και της Κλεανθείου Κοινοτικής Στέγης στην Αθηένου. Στη μισάωρη τηλεσυνάντηση τα παιδάκια καλημέρισαν τους ενοίκους της Κλεανθείου Στέγης, τους τραγούδησαν και μοιράστηκαν μαζί τους ένα σχέδιο που φιλοτέχνησαν ειδικά για την περίσταση και το οποίο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς. Με τη σειρά τους οι ένοικοι της Στέγης ανταπέδωσαν με το τραγούδι «Άστα τα μαλλάκια σου» και πολλά χαμόγελα.

Η τηλεσυνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Διαδικτυακές συναντήσεις αγάπης» που συντονίζει η Θ.Σ.Ε.Κ. και το οποίο στόχο έχει, μέσω της παροχής διαδικτυακής στέγης και «ομιλητικού χώρου», να φέρει σε επαφή οίκους ευγηρίας με νηπιαγωγεία, σχολεία και άλλα ιδρύματα στην Κύπρο με απώτερο σκοπό την ψυχαγωγία, έστω και εξ αποστάσεως, των ατόμων τρίτης ηλικίας.

Η Θ.Σ.Ε.Κ. εκφράζει θερμές ευχαριστίες στη Διευθύντρια της Κλεανθείου Κοινοτικής Στέγης στην Αθηένου κ. Θεοδώρα Κουμίδου και στην Κοινωνική Λειτουργό της Στέγης κ. Δήμητρα Κουμίδου για τη συνεργασία και την προθυμία τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζουμε και στη Διευθύντρια του νηπιαγωγείου G. K. Little Angels κ. Γεωργία Κιλίλλη και στο προσωπικό της για τον χρόνο που αφιέρωσαν για την προετοιμασία του μουσικού προγράμματος και για τη  θέρμη με την οποία αγκάλιασαν το πρόγραμμα.

Ήταν ένα όμορφο και συγκινητικό πρωινό για όλους τους συμμετέχοντες. 

Εν αναμονή της επόμενης διαδικτυακής συνάντησης αγάπης με την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη στις 7 Ιουλίου με μουσικό πρόγραμμα από τους φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ.

Το πρόγραμμα «Διαδικτυακές συναντήσεις αγάπης», το οποίο στο παρόν στάδιο εφαρμόζεται σε πιλοτική βάση, θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή τον προσεχή Σεπτέμβριο.