Αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών και στολιδιών σε Στέγες Ηλικιωμένων και Κέντρα Φιλοξενίας που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα “Διαδικτυακές Συναντήσεις Αγάπης” της Θ.Σ.Ε.Κ.

Αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών και στολιδιών σε Στέγες Ηλικιωμένων και Κέντρα Φιλοξενίας που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα “Διαδικτυακές Συναντήσεις Αγάπης” της Θ.Σ.Ε.Κ.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος “Διαδικτυακές Συναντήσεις Αγάπης”, που στόχο είχε να φέρει σε επαφή, έστω και εξ αποστάσεως, σχολεία και οίκους ευγηρίας και άλλα κέντρα και ιδρύματα φιλοξενίας ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρίες, κάποια σχολεία ετοίμασαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες και πήλινα στολίδια για τους ενοίκους/φιλοξενούμενους των κέντρων/ιδρυμάτων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα.

Οι μαθητές της Α΄  και Β΄  τάξης του Δημοτικού Σχολείου Παλαιομετόχου Β΄  ετοίμασαν, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Ελευθερίας Σωκράτους, 18 χριστουγεννιάτικες κάρτες, οι οποίες αποστάληκαν στη Σ.Κ.Ε. Δαλίου “Άγιος Δημητριανός”.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες ετοίμασαν και τα παιδάκια της Προδημοτικής Περνέρα μαζί με τις δασκάλες τους Μαρία Χαραλάμπους (Α1) και Καρολίνα Σοφοκλέους (Α2). Οι 42 κάρτες αποστάληκαν στους ενοίκους της Κλεανθείου Κοινοτικής Στέγης στην Αθηένου. Στη Σ.Κ.Ε. Αθηένου απέστειλαν διάφορες χειροτεχνίες και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μανδριών (Πάφος).

Τέλος, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβηττού (Κύκλος Β΄) ετοίμασαν, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Έφης Πηλαβά, 20 εξατομικευμένα πήλινα στολίδια για τους φιλοξενούμενους του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας. 

Θερμές ευχαριστίες τόσο στους μαθητές και στις δασκάλες τους, όσο και στις Διευθύντριες των πιο πάνω σχολείων, στην κ. Ελένη Χατζηγιάννη-Γιάγκου (Δημοτικό Παλαιομετόχου Β΄) στην κ. Αναστασία  Χαριλάου (Προδημοτική Περνέρα), και στην  κ. Βενετία Αγρότη (Δημοτικό Λυκαβηττού, Κύκλος Β΄).