Κενές θέσεις Επιστημονικών Συνεργατών στο γνωστικό αντικείμενο της Ψυχολογίας στη Θ.Σ.Ε.Κ. (Ειδικό Ακαδημαϊκό Προσωπικό)

theo-logo

Κενές θέσεις Επιστημονικών Συνεργατών στο γνωστικό αντικείμενο της Ψυχολογίας στη Θ.Σ.Ε.Κ. (Ειδικό Ακαδημαϊκό Προσωπικό)

Η Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την άμεση πρόσληψη Επιστημονικών Συνεργατών (Ειδικό Ακαδημαϊκό Προσωπικό) για το Εαρινό Εξάμηνο 2023-2024. Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να είναι απαραίτητα κάτοχοι διδακτορικού τίτλου στην Ψυχολογία και να είναι διαθέσιμοι/ες για ανάληψη των καθηκόντων τους από τον Ιανουάριο 2024. Ερευνητική μεταδιδακτορική εμπειρία θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Η πρόσληψη δύναται να γίνει υπό το καθεστώς πλήρους ή μερικής απασχόλησης, ενώ υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου και για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Γίνονται, επίσης, δεκτές αιτήσεις για ωρομίσθιες συμβάσεις εργασίας που αφορούν σε διδασκαλία.

Καθήκοντα

  • Επίβλεψη διπλωματικών εργασιών
  • Εμπλοκή στη διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου
  • Εμπλοκή στη διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων
  • Δυνατότητα Διδασκαλίας

Απολαβές

Το Ειδικό Ακαδημαϊκό Προσωπικό (πλήρους απασχόλησης) της Θ.Σ.Ε.Κ. αμείβεται, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες μισθολογικές κλίμακες της Σχολής (κυβερνητικές), στην κλίμακα  Α7(4). [Στην Κλίμακα Α7(4), με βάση το τιμαριθμικό επίδομα που ισχύει σήμερα (από 1/6/2023 ο τιμάριθμος ορίζεται στο 8.52%), αντιστοιχεί το ετήσιο ποσό των €30,618.00 (τριάντα χιλιάδων εξακοσίων δεκαοκτώ Ευρώ), στο οποίο περιλαμβάνεται και ο 13ος μισθός]. Σε περίπτωση μερικής απασχόλησης γίνονται οι ανάλογες προσαρμογές, βάσει της ανωτέρω κλίμακας.

Οι απολαβές για ωρομίσθιες συμβάσεις εργασίας που αφορούν σε διδασκαλία κυμαίνονται μεταξύ 45€ως 85€ την ώρα, αναλόγως προσόντων και εμπειρίας.

Υποβολή υποψηφιοτήτων

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται όπως αποστείλουν πλήρες βιογραφικό, μαζί με μονοσέλιδη συνοδευτική επιστολή στο info@theo.ac.cy το αργότερο μέχρι τις  7 Ιανουαρίου 2024. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι/ες, που θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023, νοουμένου ότι πληρούν τα απαραίτητα προσόντα, θα κληθούν για συνέντευξη την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού (00357 22443065) ή στη Γραμματεία της Σχολής (00357 22443062), e‐mail: info@theo.ac.cy.