5η Διαδικτυακή συνάντηση αγάπης (Θ.Σ.Ε.Κ & Ίδρυμα Χριστού Στέλιου Ιωάννου)

5η Διαδικτυακή συνάντηση αγάπης (Θ.Σ.Ε.Κ & Ίδρυμα Χριστού Στέλιου Ιωάννου)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος “Διαδικτυακές συναντήσεις αγάπης” της Θ.Σ.Ε.Κ., φοιτητές και προσωπικό της Σχολής τηλεσυναντήθηκαν την Παρασκευή 22 Oκτωβρίου 2021 το πρωί με το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου με στόχο τη μουσική ψυχαγωγία των εκπαιδευομένων του Ιδρύματος.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνάντησης, φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. καλημέρισαν και συστήθηκαν στους εκπαιδευομένους που συμμετείχαν στην τηλεσυνάντηση και τους τραγούδησαν ελληνικά και κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια (“Oύλλα χαλάλι σου”, “Ψιντρή Βασιλιτζιά μου”, “Μήλο μου κόκκινο” κ. ά.). Μετά το πέρας του μουσικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι του Ιδρύματος μοιράστηκαν με τους φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. κάποιες από τις κατασκευές που φτιάχνουν στο εργαστήριό τους (μπομπονιέρες, κουτιά ντεκουπάζ, συρμάτινα δεντράκια ευτυχίας κ.λπ.).

Η Θ.Σ.Ε.Κ. εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στoν Διευθυντή του Ιδρύματος, κ. Ανδρέα Θεοδώρου, για τη συμμετοχή του Ιδρύματος Χ. Σ. Ιωάννου στο Πρόγραμμα “Διαδικτυακές συναντήσεις αγάπης” της Θ.Σ.Ε.Κ., όπως επίσης και στην κ. Δέσποινα Πιτσιλλή (Προϊσταμένη Προγραμμάτων Αποκατάστασης του Ιδρύματος), αλλά και στους Εκπαιδευτές των δύο εργαστηρίων που συμμετείχαν στη συνάντηση. Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στους εκπαιδευομένους, που μας αγκάλιασαν με περισσή αγάπη, που χόρεψαν μαζί με τους φοιτητές και το προσωπικό της Θ.Σ.Ε.Κ., έστω και εξ αποστάσεως, και μας χάρισαν αφειδώλευτα πολλά χαμόγελα και αγκαλιές.   

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στους φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. Γιώργο Καλλονά, Μάριο Ασσιώτη, Αθήναιο Σεργίου για την ενεργό συμμετοχή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης, όπως και σε όλους τους φοιτητές και στο προσωπικό της Σχολής που ήταν παρόντες στην τηλεσυνάντηση.