Υποτροφίες Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών

H Θ.Σ.Ε.Κ. παρέχει τις εξής υποτροφίες προς στήριξη των φοιτητών της στο ΜΠΣ:

Υποτροφίες Ακαδημαϊκής Επίδοσης σε νεοεισερχόμενους φοιτητές

 1. Mεταπτυχιακός φοιτητής που εγγράφεται στο ΜΠΣ και έχει στο Πτυχίο του βαθμό “Άριστα” δικαιούται υποτροφία ύψους 1000 ευρώγια το πρώτο έτος.
  1. Διαδικασία και Κανονισμός
  2. Aίτηση
 1. Μεταπτυχιακός φοιτητής που εγγράφεται στο ΜΠΣ και κατέχει ήδη μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (ΜΑ, ΜSc,PhD) δικαιούται υποτροφία 500 ευρώ για το πρώτο έτος.
  1. Διαδικασία και Κανονισμός
  2. Aίτηση
 1. Μεταπτυχιακός φοιτητής που εγγράφεται στο ΜΠΣ και είναι απόφοιτος της Θ.Σ.Ε.Κ. δικαιούται υποτροφία 500 ευρώ για το πρώτο έτος.
  1. Διαδικασία και Κανονισμός
  2. Aίτηση

Υποτροφίες Ακαδημαϊκής Επίδοσης σε υφιστάμενους φοιτητές

 1. Μεταπτυχιακός φοιτητής ο οποίος κατά το πρώτο έτος φοίτησης πέτυχε γενική βαθμολογία “Άριστα” (85-100%), δικαιούται υποτροφίαμέχρι 1000 ευρώ για το δεύτερο έτος φοίτησής του στο ΜΠΣ.
  1. Διαδικασία και Κανονισμός
  2. Aίτηση

ΣημείωσηΓια φοιτητές που δικαιούνται φοιτητική χορηγία, τα άνω ποσά υποτροφιών θα είναι μειωμένα, ώστε να μη υπερκαλύπτουν το συνολικό κόστος του Μεταπτυχιακού.

Οικονομική Βοήθεια

Εκτός από τις άνωθεν Υποτροφίες, η Θ.Σ.Ε.Κ. παρέχει επίσης οικονομική βοήθεια σε πολυμελείς και εμπερίστατες οικογένειες φοιτητών εγγεγραμμένων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, νοουμένου ότι δεν έχουν τύχει οποιασδήποτε άλλης υποτροφίας.