Τελετή Αποφοίτησης Θ.Σ.Ε.Κ. για τα ακαδημαϊκά έτη 2020-21 και 2021-22

Τελετή Αποφοίτησης Θ.Σ.Ε.Κ. για τα ακαδημαϊκά έτη 2020-21 και 2021-22

Η Θεολογική Σχολή Εκκλησίας της Κύπρου θα πραγματοποιήσει φέτος με λαμπρότητα διπλή Τελετή Αποφοίτησης, για τα ακαδημαϊκά έτη 2020/21 και 2021/22, λόγω αναβολής της περσινής Τελετής εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της νόσου Covid-19. 

Η Τελετή, στην οποία θα συμμετάσχουν οι περσινοί και οι φετινοί απόφοιτοι του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Θεολογία, 4 έτη/240ΕCTS, Πτυχίο» και οι πρώτοι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο: «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα (2 έτη/120 ECTS, Μάστερ)», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, στην εσωτερική αυλή της Σχολής, ενώπιον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, Ιδρυτή και Προέδρου του Συμβουλίου της Θ.Σ.Ε.Κ., ο οποίος θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και θα απονείμει τα πτυχία στους αποφοίτους. Χαιρετισμό θα απευθύνει, επίσης, ο κ. Ανδρέας Παπούλας (ΠΛΕ) ως εκπρόσωπος του Έντιμου Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομου Προδρόμου. Στην Τελετή, θα παραστούν αρχιερείς, αξιωματούχοι της Πολιτείας, συνεργάτες και φίλοι της Σχολής, συγγενείς των αποφοίτων και άλλοι φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. Στο πλαίσιο της Τελετής θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των αριστούχων αποφοίτων των δύο Προγραμμάτων Σπουδών της Θ.Σ.Ε.Κ. με χρηματικά βραβεία, τα οποία αθλοθετούν κάθε χρόνο δωρητές και ευεργέτες της Σχολής.

Kατά την Τελετή Αποφοίτησης είσοδος στον χώρο της Σχολής θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχει αποσταλεί σχετική πρόσκληση.

Η Διεύθυνση και το Ακαδημαϊκό και το Διοικητικό προσωπικό της Θ.Σ.Ε.Κ. εκφράζουν στους αποφοίτους της Σχολής θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών τους, τους εύχονται ευόδωση των στόχων τους και μια λαμπρή σταδιοδρομία, η οποία θα έχει πάντα ως επίκεντρο την προσφορά στον συνάνθρωπο και στην κοινωνία.