Ενημέρωση φοιτητών και προσωπικού για το Εrasmus+

Ενημέρωση φοιτητών και προσωπικού για το Εrasmus+

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019, στην Αίθουσα Προβολών A´ της Θ.Σ.Ε.Κ. ενημερωτική συνάντηση σχετικά με το Πρόγραμμα Εrasmus+. Κατά τη συνάντηση οι Φοιτητές και το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Προσωπικό της Σχολής ενημερώθηκαν για τις προοπτικές και τις διαδικασίες μετακίνησης για σπουδές, εκπαίδευση και διδασκαλία σε Πανεπιστήμια και Οργανισμούς της Ευρώπης.

Η παρουσίαση έγινε από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Όλγα Σολομώντος-Κουντούρη και τη Λειτουργό Εrasmus+ της Σχολής κ. Αντιγόνη Λοϊζίδου.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης η κ. Μαρία Κανικλίδου (Σύμβουλος) παρουσίασε εν συντομία το Έργο “Συμβουλευτική και Επαγγελματική Καθοδήγηση για άτομα NEET” το οποίο υλοποιείται από την Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Το εν λόγω Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της ΕΕ, την Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων και από εθνικούς πόρους.