9η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης – Λύκειο Αγίου Νεοφύτου (Πάφος) & Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη (Αθηένου)

9η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης – Λύκειο Αγίου Νεοφύτου (Πάφος) & Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη (Αθηένου)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Διαδικτυακές Συναντήσεις Αγάπης» της Θ.Σ.Ε.Κ., μαθητές του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου «συναντήθηκαν» την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 το πρωί με την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη στην Αθηένου, για να αλληλεπιδράσουν με τους ενοίκους της Στέγης και να τους ψυχαγωγήσουν μουσικά. Οι μαθητές έπαιξαν πιάνο, ηλεκτρική κιθάρα και ντραμς και τραγούδησαν ελληνικά και ξένα διαχρονικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα: «Άσπρο Περιστέρι», «Δρόμος», «Aθήνα μου», “Its my life”, “Cant help falling in love” και “Last Christmas”.

Οι ένοικοι της Κλεανθείου Στέγης καλωσόρισαν τους μαθητές τραγουδώντας τους τα κυπριακά κάλαντα, χόρεψαν στους ρυθμούς όλων των τραγουδιών (ελληνικών και ξένων) και έκλεισαν τη συνάντηση με τα τραγούδια «Σαμιώτισσα» και «Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ».  

Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζουμε στον Διευθυντή του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου κ. Ξενοφώντα Παναγή για τη συναίνεσή του να συμμετάσχει το σχολείο του στο Πρόγραμμα «Διαδικτυακές Συναντήσεις Αγάπης», στους καθηγητές κ. Πέτρο Γεωργιάδη (Υπεύθυνο Εθελοντισμού) και κ. Χρίστο Σαββίδη (Kαθηγητή Μουσικής) για τον χρόνο που αφιέρωσαν και για τον όλο συντονισμό, και πρωτίστως στους πέντε μαθητές (Ουράνια Αντωνοπούλου, Παναγιώτα Κάπονα, Λίλη Απόστολου, Ειρήνη Παπαγεωργίου και Χρίστο Γεωργίου) για το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα που ετοίμασαν. Ειλικρινείς ευχαριστίες εκφράζουμε, τέλος, στη Διευθύντρια της Κλεανθείου Κοινοτικής Στέγης κ. Θεοδώρα Κουμίδου, στην Κοινωνική Λειτουργό κ. Δήμητρα Κουμίδου, στη Μουσικοθεραπεύτρια κ. Χρύσω Ανδρέου, όπως και στους ενοίκους της Στέγης για την αγάπη, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους.

Άλλο ένα (το 9ο κατά σειρά) ουσιαστικό και μεστό πρωινό «αγάπης», έστω και εξ αποστάσεως! Απομένουν άλλα 7 πρωινά αγάπης με τα Δημοτικά Μανδριών, Ακακίου, Δρομολαξιάς και Λυκαβηττού (Κύκλος Β΄) και τα Λύκεια Παραλιμνίου και Κύκκου Πάφου. Εν αναμονή!