8η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης (Θ.Σ.Ε.Κ. & Πολυδύναμο Κέντρο “Άγιος Αντώνιος”, Περιστερώνα)

8η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης (Θ.Σ.Ε.Κ. & Πολυδύναμο Κέντρο “Άγιος Αντώνιος”, Περιστερώνα)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος “Διαδικτυακές συναντήσεις αγάπης” της Θ.Σ.Ε.Κ., φοιτητές και προσωπικό της Σχολής τηλεσυναντήθηκαν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 το πρωί με το Πολυδύναμο Κέντρο Ηλικιωμένων “Άγιος Αντώνιος” στην Περιστερώνα, για να ψυχαγωγήσουν μουσικά τους ενοίκους του Κέντρου.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνάντησης, οι φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. Γιώργος Καλλονάς και Κυριακή Κούτσιου τραγούδησαν ελληνικά και κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια και τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ενώ ο Μάρκος Αβραάμ έψαλε καταβασίες των Χριστουγέννων. Η κ. Νίκη και η κ. Ανδριανή που διαμένουν στο Κέντρο ευχαρίστησαν τους φοιτητές με υπέροχα τσιαττιστά, στα οποία ο φοιτητής της Θ.Σ.Ε.Κ. Ελευθέριος Μπουρδαντωνάκης εκ Κρήτης απάντησε με μαντινάδα.

Η Θ.Σ.Ε.Κ. εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στη Διευθύντρια του Κέντρου κ. Μαρία Γεωργίου, τον κ. Ανδρέα Παπανικολάου και τα υπόλοιπα μέλη του Κέντρου για τη συνεργασία τους και τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα της Θ.Σ.Ε.Κ. Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στους ενοίκους που μας αγκάλιασαν με περισσή αγάπη.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στους φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. Γιώργο Καλλονά, Κυριακή Κούτσιου, Μάρκο Αβραάμ και Μάριο Ασσιώτη για την ενεργό συμμετοχή τους στην όλη διοργάνωση της εκδήλωσης, όπως και σε όλους τους φοιτητές και στο προσωπικό της Σχολής που ήταν παρόντες στην τηλεσυνάντηση.