6η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης Θ.Σ.Ε.Κ. (Δημοτικό Μανδριών & Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη, Αθηένου)

6η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης Θ.Σ.Ε.Κ. (Δημοτικό Μανδριών & Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη, Αθηένου)

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Διαδικτυακές Συναντήσεις Αγάπης” της Θ.Σ.Ε.Κ., το Δημοτικό Μανδριών τηλεσυναντήθηκε τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου το πρωί με την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη στην Αθηένου με στόχο τη μουσική ψυχαγωγία των ενοίκων της Στέγης. Στη συνάντηση συμμετείχαν μαθητές της Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού μαζί με τους δασκάλους τους. 

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνάντησης οι μαθητές τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, το “Κυκλάμινο” από τα 18 Λιανοτράγουδα της Πικρής Πατρίδας του Ρίτσου, απήγγειλαν “τσιαττιστά”, μίλησαν για το σχολείο και τις δράσεις τους, ενώ έκλεισαν το ψυχαγωγικό τους πρόγραμμα με ένα λεβέντικο χασάπικο. Από την πλευρά τους οι ένοικοι της Κλεανθείου Στέγης καλωσόρισαν τα παιδιά με τραγούδι, τους έδωσαν όμορφες συμβουλές και τέλος τους αφιέρωσαν το τραγούδι “Άστα τα μαλλάκια σου”.

Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζουμε, αφενός στο Δημοτικό Μανδριών, τη Διευθύντρια κ. Ιλιάδα Τοφαρίδου και όλους τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που συνέβαλαν ενεργά στη Δράση. Αφετέρου, στην Κλεάνθειο Στέγη, τη Διευθύντρια κ. Θεοδώρα Κουμίδου, την κ. Δήμητρα Κουμίδου και τους υπέροχους ενοίκους της Στέγης για την, όπως πάντα, αφειδώλευτη αγάπη τους. 

Ένα όμορφο, ουσιαστικό και γεμάτο αγάπη μισάωρο διάλειμμα από την τύρβη της καθημερινότητας.