4η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης της Θ.Σ.Ε.Κ. (Θ.Σ.Ε.Κ. & Koινοτική Στέγη Ηλικιωμένων “Άγιος Δημητριανός”, Δάλι)

4η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης της Θ.Σ.Ε.Κ. (Θ.Σ.Ε.Κ. & Koινοτική Στέγη Ηλικιωμένων “Άγιος Δημητριανός”, Δάλι)

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Διαδικτυακές συναντήσεις αγάπης” της Θ.Σ.Ε.Κ., φοιτητές και προσωπικό της Σχολής τηλεσυναντήθηκαν την Τετάρτη 6 Oκτωβρίου 2021 το πρωί με την Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων “Άγιος Δημητριανός” στο Δάλι με στόχο τη μουσική ψυχαγωγία των ενοίκων της Στέγης.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνάντησης, φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. καλημέρισαν ονομαστικά τους ενοίκους της Στέγης και τους τραγούδησαν ελληνικά και κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια (“Χρυσοπράσινο Φύλλο”, “To Γιασεμίν”, “Ψιντρή Βασιλιτζιά μου”, “Μήλο μου κόκκινο” κ. ά.). Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ψαλμωδίες.

Η Θ.Σ.Ε.Κ. εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της, αφενός στoν Διευθυντή της Στέγης Δρα Χαράλαμπο Αγαθαγγέλου και στον βοηθό του κ. Σοφούλη Αχιλλέως, για την προθυμία τους να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα “Διαδικτυακές συναντήσεις αγάπης” της Θ.Σ.Ε.Κ. Aφετέρου, στους ενοίκους της Στέγης και ιδιαίτερα στην κ. Άννα Ιωάννου για τα υπέροχα τραγούδια που μοιράστηκε μαζί μας.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στους φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. Γιώργο Καλλονά, Μάριο Ασσιώτη, Αθήναιο Σεργίου για την ενεργό συμμετοχή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης, όπως και σε όλους τους φοιτητές που ήταν παρόντες στην τηλεσυνάντηση.