3η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης της Θ.Σ.Ε.Κ. (Θ.Σ.Ε.Κ. & Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Αθηένου)

3η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης της Θ.Σ.Ε.Κ. (Θ.Σ.Ε.Κ. & Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Αθηένου)

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Διαδικτυακές συναντήσεις αγάπης” της Θ.Σ.Ε.Κ., φοιτητές και προσωπικό της Σχολής τηλεσυναντήθηκαν την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 το πρωί με την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Αθηένου με στόχο τη μουσική ψυχαγωγία των ενοίκων της Στέγης.

Στο πλαίσιο της μονόωρης διαδικτυακής συνάντησης, φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. απήγγειλαν ποιήματα των Δημήτρη Λιπέρτη, Κώστα Μόντη και Μιχάλη Πασιαρδή και τραγούδησαν ελληνικά και κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια (“Το μήλον”, “Φωνή Πεγειώτισσας”, “Το τέρτιν της καρτούλας μου”, “Μήλο μου κόκκινο” κ. ά.). Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ψαλμωδίες.

Η Θ.Σ.Ε.Κ. εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της, αφενός στη Διευθύντρια της Κλεανθείου Κοινοτικής Στέγης Αθηένου, κ. Θεοδώρα Κουμίδου, και στο λοιπό προσωπικό της Στέγης για τη ζέση με την οποία αγκάλιασαν το πρόγραμμα “Διαδικτυακές συνάντησεις αγάπης”. Aφετέρου, στους ενοίκους της Στέγης τόσο για το υπέροχο τραγούδι με το οποίο μας καλωσόρισαν όσο και για το περισσό κέφι με το οποίο παρακολούθησαν την όλη εκδήλωση.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στους φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ. (Μάριο Ασσιώτη, Γιώργο Καλλονά, Αθήναιο Σεργίου, Αντώνη Παπαδόπουλο και Μάρκο Αβραάμ) για την ενεργό συμμετοχή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.