15η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης – Λύκειο Παραλιμνίου και ΚΕΠΑ “Άγιος Χριστόφορος” Παραλιμνίου & ΣΚΕ Γερίου “Παναγία Χρυσογεργιώτισσα”

15η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης – Λύκειο Παραλιμνίου και ΚΕΠΑ “Άγιος Χριστόφορος” Παραλιμνίου & ΣΚΕ Γερίου “Παναγία Χρυσογεργιώτισσα”

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί η 15η Διαδικτυακή Συνάντηση Αγάπης της Θ.Σ.Ε.Κ. Αυτή η “συνάντηση” ήταν ιδιαίτερη, όχι μόνο γιατί το Λύκειο Παραλιμνίου παρουσίασε ένα πραγματικό έξοχο μουσικό πρόγραμμα, αλλά και γιατί  συναντήθηκαν με τους μαθητές παππούδες και γιαγιάδες από δύο Κέντρα Φροντίδας Ηλικιωμένων – το ΚΕΠΑ “Άγιος Χριστόφορος” Παραλιμνίου και τη ΣΚΕ Γερίου “Παναγία Χρυσογεργιώτισσα”. Η μουσική ψυχαγωγία των ηλικιωμένων έγινε από μια μεγάλη ομάδα μαθητών του Λυκείου Παραλιμνίου, οι οποίοι τραγούδησαν ασταμάτητα για 30 λεπτά μια ευρεία γκάμα χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που περιελάμβανε παραδοσιακά κάλαντα (Κύπρου, Ικαρίας κ.λπ.) και σύγχρονα μουσικά κομμάτια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Η ενέργεια των μαθητών καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης ήταν πραγματικά αναζωογονητική και έδωσε μια άλλη πνοή στο πρωινό ξύπνημα των ενοίκων και φιλοξενούμενων του ΚΕΠΑ Παραλιμνίου και της ΣΚΕ Γερίου. Τους μαθητές συνόδευαν με κρουστά και έγχορδα όργανα συμμαθητές τους, ενώ στο πιάνο ήταν η καθηγήτρια μουσικής κ. Αργυρώ Ρούσου.

Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζουμε στο Λύκειο Παραλιμνίου (στη Διευθύντρια κ. Μυροφόρα Παλλαρή, στη Β.Δ. κ. Μαρία Μουστακά, στη μουσικό κ. Αργυρώ Ρούσου, στη φιλόλογο κ. Μαρία Ματθαίου και στην καθηγήτρια πληροφορικής κ. Μαρία Νικολάου για τον συντονισμό και την προεργασία, αλλά και σε όλους τους μαθητές που, παρά το πιεστικό τους πρόγραμμα, συμμετείχαν εθελοντικά και με ενθουσιασμό στην εκδήλωση). Θερμές ευχαριστίες, επίσης, εκφράζουμε στο ΚΕΠΑ “Άγιος Χριστόφορος” Παραλιμνίου (στον Διευθυντή κ. Θωμά Αναστασίου και στο λοιπό προσωπικό) όπως και στη ΣΚΕ Γερίου (στη Διευθύντρια κ. Κυριακή Χριστοφή και στο προσωπικό της Στέγης) για την αγαστή συνεργασία τους. Τέλος, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους παππούδες και στις γιαγιάδες στα δύο Κέντρα, για την αγάπη τους και τα ζεστά χαμόγελα με τα οποία αγκάλιασαν τους μαθητές του Λυκείου Παραλιμνίου.